2018 startet med et brak!

Helga 12. – 14. januar hadde vi seminar sammen med Brekken Spelemannslag på Vauldalen Fjellhotell. Vi fikk instruksjoner av flinke Ingvild Blæsterdalen og spilte og dansa oss gjennom helga. Dette ble vår opptakt til vårsemestrets første høydepunkt: Trøndelagskappleiken 2018!

Lørdag 03.2 drar vi til Ålen på årets Trøndelagskappleik. Vi busser sammen med Snaustrinda Spelemannslag, og vi deltar i både lagspill og lagdans. Vi spiller til dans i løpet av kvelden, håper vi sees!

Foto: Rolf Holte. Fra seminaret på Vauldalen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: